User-agent: * Disallow: . . . . . . . User-agent: * Disallow:. . . . . . .

 

Coverband Paramounts
Ron Tijmensen

Ron Tijmensen

1967-2019

Met veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze drummer, die de laatste 15 jaar bij ons gespeeld heeft.

Ron Tijmensen
Ron Tijmensen
Henk Toetsenist coverband paramounts
Marc basgitaar
Muzanne zangeres Paramounts
Duco gitarist Paramounts
Roadie coverband paramounts
Henk
keyboards, zang Marc
basgitaar Muzanne
zang ??? drums, zang Duco
gitaar, zang Dennis
roadie

Henk is aan het conservatorium afgestudeerd en heeft 20 jaar musical ervaring bij van de Ende producties. Henk kent  alle knepen van het vak om een band op top niveau te laten klinken. Een fantastische aanwinst voor de Paramounts.

Marc heeft in diverse coverbands gespeeld en heeft  daardoor erg veel ervaring opgedaan. Zijn vrolijke uitstraling en melodieus basspel staan garant voor een stevig fundament in onze band. Als Marc samen met onze drummer los gaat, kan je niet meer stil zitten.

Muzanne is de leading lady. Muzanne heeft een rijk muzikaal verleden in diverse bands.

Zij zingt met een ongelooflijke souplesse in haar stem alle  soorten muziek. Het gemak waarmee zij de meeste songs zingt is heerlijk om naar te luisteren.

??? speelt al 35 jaar drums en is zeer ervaren. Met zijn voorliefde voor stevige muziek knalt iedere beat eruit. Van musical tot punk, van rock tot disco;

??? speelt het allemaal weg. En hij probeert in iedere cover het karakter van het nummer in stand te houden.

Duco maakte deel uit van de succes formatie Zen waarvan de song Hair nog steeds in de top 2000 aller tijden staat. Duco speelde ook nog in bands als Break Away, een project van Boudewijn de Groot.  Verder is zijn gitaarspel op vele plaatopnames te horen.

Dennis is onze onmisbare hulp bij het opbouwen van de gehele installatie. Onvermoeibaar zet hij de kostbare installatie op, regelt de afvoer van flight cases en neemt gedurende de hele avond foto's van jullie feest die we met plezier gratis opsturen.

Foto's van optredens Repertoire lees verder ... 
Wij spelen Golden Oldies uit de Sixties, Seventies, Eighties en Nineties plus bekende songs uit het moderne repertoire. Waaronder Rock & Roll, Blues, Ballads, Dance Classics, etc. We hebben een breed repertoire wat door jong en oud geliefd wordt. 
Technische Benodigheden lees meer ... 
Wij hebben minimaal een optreed ruimte nodig van 3.5x5meter. Dit mag op een Bühne zijn maar direct aansluitend op de dansvloer is ook uitstekend. Voor ons geluid hebben we een 16A rand geaarde 230 volt stopcontact nodig en voor ons licht nog eens een 16A rand geaarde stopcontact met 230volt. Maar... een krachtstroom aansluiting heeft onze voorkeur, 32 of 16 ampère is mogelijk. Een permanent beschikbare kleedruimte voor 5 personen is eveneens nodig. 
Geluidsfilosofie lees meer ... 
Wij spelen met een eigen High End (NEXO) P.A. (geschikt voor zalen tot ± 300 mensen). We zorgen ook voor uw pauze muziek en van de geluidsinstallatie mag natuurlijk gebruik gemaakt worden voor acts/bandartiesten. Klik hier voor onze geluidsfilosofie. 
Lichtinstallatie lees meer ... 
Wij brengen ook onze eigen lichtinstallatie mee voor een sfeervolle band belichting en moving heads en vele lasers voor de zaalsfeer en dansvloer. Kortom je krijgt niet alleen een superband naar ook nog eens een compleet feest met professionele belichting.
Paramounts coverband
Coverband Paramounts heerlijk dansen en luisteren voor jong en oud € 850,-- all in
FACEBOOK LOGO Linkedin logo TWITTER