User-agent: * Disallow: . . . . . . . User-agent: * Disallow: . . . . . . .
Coverband paramounts
Muzanne zangeres Paramounts

Muzanne

zang


Muzanne is de leading lady. Muzanne heeft een rijk muzikaal verleden in diverse bands.

Zij zingt met een ongelooflijke souplesse in haar stem alle  soorten muziek. Het gemak waarmee zij de meeste songs zingt is heerlijk om naar te luisteren.

Duco gitarist Paramounts

Duco

gitaar, zang


Duco maakte deel uit van de succes formatie Zen waarvan de song Hair nog steeds in de top 2000 aller tijden staat. Duco speelde ook nog in bands als Break Away, een project van Boudewijn de Groot.  Verder is zijn gitaarspel op vele plaatopnames te horen.

Ron drummer paramounts

Ron

drums, zang


Ron is ook al zeer vroeg begonnen met het spelen op de drums. Ron heeft veel ervaring in het top 40 circuit en is een allround drummer die net zo makkelijk jazz speelt als stevige rock. Zijn stem leent zich uitstekend voor de gevoelige ballad en rock songs.

Henk Toetsenist coverband paramounts

Henk
keyboards, zang


Henk is aan het conservatorium afgestudeerd en heeft 20 jaar musical ervaring bij van de Ende producties.

Henk kent  alle knepen van het vak om een band op top niveau te laten klinken. Een fantastische aanwinst voor de Paramounts.

Ruby Bassist
Ruby
basgitaar

Ruby heeft in diverse coverbands gespeeld en heeft  daardoor erg veel ervaring opgedaan. Zijn vrolijke uitstraling en melodieus basspel staan garant voor een stevig fundament in onze band. Als Ruby samen met onze drummer los gaat, kan je niet meer stil zitten.
Roadie coverband paramounts
Dennis
roadie

Dennis is onze onmisbare hulp bij het opbouwen van de gehele installatie. Onvermoeibaar zet hij de kostbare installatie op, regelt de afvoer van flight cases en neemt gedurende de hele avond foto's van jullie feest die we met plezier gratis opsturen.
Coverband Paramounts

Coverband Paramounts

heerlijk dansen

en luisteren

voor jong en oud

€ 850,-- all in

FACEBOOK LOGO
Linkedin logo TWITTER